Нацрада з питань телебачення та радіомовлення відновлює представництво в Криму

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення відновлює представництво в Криму

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення внесла зміни в штатний розпис, щоб відновити роботу представництва у Автономній Республіці Крим та місті Севастополь.

Відповідне рішення Нацрада з питань телебачення та радіомовлення ухвалила на засіданні 6 липня, передає Укрінформ.

«Для ефективної роботи Нацради в цей період є доцільність відновити в повному обсязі представництво національної ради в АРК та м. Севастополі. Зокрема Представництво Президента України в АРК носить статус постійного. А ми маємо чіткий план інформаційної деокупації. Задля його реалізації нам слід відновити роботу представництва і внести зміни до структури та штатного розкладу Нацради», - сказав член Нацради Максим Онопрієнко.

Читайте також: Ольга Герасим'юк, голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

Голова Нацради Ольга Герасим'юк зазначила, що зазначені зміни в структурі Нацради полягають у відновленні секретаріату кримського представництва.

«Ми підшукуємо на ці місця колег, які добре знають Крим. Це буде не номінальна історія, а серйозна робота, яка буде проводитися в умовах окупаційного режиму в Криму. Вкрадено майже одна тисяча українських частот у Криму. Ми маємо знати, що там відбувається, хто наш, хто зрадник, як підтримати журналістів, як вирвати із тюрем тих, кого туди запроторили», — сказала Герасим’юк.

Читайте також: У Нацраді на розгляді ще близько десяти заявок від онлайн-медіа на реєстрацію

Як повідомлялося, Національна комісія зі стандартів державної мови скоротила перелік населених пунктів у тимчасово окупованому Криму, назви яких рекомендують перейменувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-