Черга на Керченський міст з боку Росії розтяглася на 13 кілометрів

Черга на Керченський міст з боку Росії розтяглася на 13 кілометрів

Фото
Укрінформ
Довжина дорожнього затору біля Керченського мосту з боку Темрюкського району Краснодарського краю РФ вранці 3 липня становила близько 13 кілометрів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграм-каналі оперативний штаб Краснодарського краю.

Російська влада закликає водіїв під час планування поїздок до окупованого Криму «враховувати дорожню ситуацію та закладати час на проходження необхідних перевірок». Окремо зазначається, що «швидкість проходження огляду на Кримському мосту безпосередньо залежить від кількості речей, що провозяться».

Читайте також: Розвідка Британії розповіла, як Росія намагається замаскувати Кримський міст

Велика черга на в'їзд на Керченський міст виникла 1 липня, вже надвечір того дня вона розтяглася на сім кілометрів, а час очікування огляду становив п'ять годин. Вдень 2 липня затор почав збільшуватися і відтоді, згідно з офіційними повідомленнями, його довжина не була меншою за шість кілометрів.

Читайте також: Чиновники в окупованому Криму вивозять родини і документи - Гуменюк

Як повідомляв Укрінформ, ще в середині червня загарбники посилили перевірки на пунктах в'їзду на незаконно збудований Керченський міст - перевіряють особисті документи, телефони, зокрема історію інтернет-браузера, підписки у месенджерах.

Крім того, як заявила в ефірі телемарафону "Єдині новини" очільниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, російські окупаційні чиновники в Криму у режимі, аби не спровокувати паніки, намагаються вивозити родини та документи, які фіксують їхню причетність до злочинної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-