Чиновники в окупованому Криму вивозять родини і документи - Гуменюк

Чиновники в окупованому Криму вивозять родини і документи - Гуменюк

Укрінформ
Російські окупаційні чиновники в Криму у режимі, аби не спровокувати паніки, намагаються вивозити родини та документи, які фіксують їхню причетність до злочинної діяльності.

Про це розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це процес дуже довготривалий, він розпочався вже кілька місяців тому і розтягнутий у час, тому що вони намагаються не спровокувати паніки, робити це максимально приховано, але пильне око наших розвідників і руху спротиву все ж таки фіксує ці процеси, факти. І дійсно, можемо говорити, зокрема, що стосується чиновників тимчасово окупованого Криму, у них знизився бюджетно-мародерський тиск, тобто вони вже навіть не так стурбовані розкраданням бюджету, як вивезенням своїх найближчих і документів, що підтверджують їхні злочини», - відповіла вона на запитання щодо поведінки російських чиновників на тимчасово окупованому півострові.

Читайте також: У Криму окупанти масово встановлюють системи оповіщення - рух «Атеш»

Гуменюк також додала, що потужності Кримського мосту перевантажені, там довготривалі черги, контроль і додаткові перевірки.

Як повідомлялося, низка працівників Росатома, завезених російськими загарбниками на Запорізьку АЕС, поїхали з Енергодара, як і частина колаборантів - працівників ЗАЕС, які уклали контракти з росіянами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-