Чорноморнафтогаз планує евакуацію співробітників із Криму – розвідка

Чорноморнафтогаз планує евакуацію співробітників із Криму – розвідка

Укрінформ
Російська компанія “Чорноморнафтогаз”, що базується в тимчасово окупованому Криму, активно розробляє плани з евакуації співробітників та їхніх родичів з півострова.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

У ГУР зазначили, що цю та іншу важливу інформацію розвідка щодня отримує від небайдужих жителів тимчасово захоплених територій і нагадує, що громадяни України, які перебувають на цих територіях, можуть наблизити звільнення українських земель Силами оборони України.

Читайте також: У Зеленського кажуть, що робота «Кримського титану» порушена до критичного рівня

“Саме завдяки вам вдається не тільки знищувати ворога, а й рятувати життя наших воїнів та цивільних жителів. Саме ваш вклад може стати вирішальним у поверненні Україні кордонів 1991 року”, - наголосили в розвідці.

У ГУР просять і надалі повідомляти про розташування російських сил і засобів: пунктів дислокації, адреси проживання особового та керівного складу військ; складів зберігання снарядів та паливно-мастильних матеріалів; точок розміщення, зберігання та ремонту військової техніки; місць розміщення РЕР та РЕБ засобів (характерна ознака: антени та локатори); штабів та пунктів управління; місць зберігання і точок чергування засобів протиповітряної оборони (ППО). Офіційний бот: @povertaemosvoe_bot.

“Пишіть активніше, повернення Криму під контроль України неминуче. Чим буде більше інформації — тим швидше настане звільнення”, - наголосили в ГУР.

Читайте також: Російські інженерні підрозділи мінують цехи підприємства «Кримський титан» - розвідка

Як повідомляв Укрінформ, загарбники посилили контррозвідувальну діяльність у Криму та виїжджають з північних районів півострова, особливо з Армянська і Джанкоя.

Фото: Wikipedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-