У Криму росіяни бояться всього: Скібіцький не виключає «жест доброї волі»

У Криму росіяни бояться всього: Скібіцький не виключає «жест доброї волі»

Укрінформ
Якщо на тимчасово окупованому півострові Крим почнеться паніка, загарбники можуть зробити «жест доброї волі».

Про це сказав заступник начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Вадим Скібіцький в інтерв'ю телеканалу «Київ», передає Укрінформ із посиланням на ГУР Міноборони.

«Все залежатиме від того, як буде спланована наша операція зі звільнення Криму. Який буде моральний стан російських військовослужбовців. Якщо там буде паніка і всі почнуть тікати, то можливий «жест доброї волі». Але це не буде дуже просто, тому що вони вважають Крим останньою фортецею і будуть намагатися захищати півострів до кінця», - підкреслив Скібіцький.

Читайте також: росія не може вести «великий наступ», вона переоцінила свої можливості - ГУР

Він зауважив, що до осені 2022 року окупанти не приділяли особливої уваги обороні Криму. Однак успіх української армії на Харківщині, Херсонщині, удари по військових об’єктах та дії нашого руху спротиву на території окупованого півострова змусили загарбників зводити укріплення, зміцнювати узбережжя тощо.

«Ми бачимо, що росіяни бояться. Та ж сама база в Севастополі та інші військові об’єкти зараз потужно охороняються, окупанти обладнують позиції, щоб захистити від будь-яких атак на цю інфраструктуру», — повідомив представник ГУР МО України.

Скібіцький додав, що ворог перемістив більшість бойових кораблів з Севастополя на територію рф, зокрема до Новоросійська, щоб уникнути їхнього знищення на території тимчасово окупованого Криму.

Читайте також: У ГУР назвали фейком заяви фсб про затримання «агентів української розвідки» в Криму

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що Україна поверне Крим без бою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-