Кримчан закликали й надалі інформувати розвідку про дислокацію російських військових

Кримчан закликали й надалі інформувати розвідку про дислокацію російських військових

Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України дякує жителям тимчасово окупованого Криму за якісну співпрацю і закликає продовжувати інформувати Сили оборони України про пункти дислокації у Криму російських військових та військової техніки рф.

Про це поінформувала пресслужба ГУР МОУ, передає Укрінформ.

“Жителі Криму, дякуємо вам за якісну співпрацю та приближення поразки окупантів! Просимо і надалі повідомляти інформацію про розташування окупаційних сил та засобів: пунктів дислокації, адреси проживання особового та керівного складу окупаційних військ; складів зберігання снарядів та паливно-мастильних матеріалів”, - уточнили у ГУР.

Розвідка просить жителів тимчасово окупованого Кримського півострова інформувати Сили оборони України і про точки розміщення, зберігання та ремонту військової техніки, місця розміщення РЕР та РЕБ засобів (характерна ознака: антени та локатори), штаби та пункти управління окупаційними військами, місця зберігання та точки чергування засобів ППО.

Читайте також: За державну зраду судитимуть ще двох депутатів із Криму

Як повідомлялося, 30 березня представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк заявив, що українська розвідка ретельно аналізує розвіддані, аби врахувати всі фактори й оцінити ризики під час планування операції зі звільнення тимчасово окупованого Криму.

Фото: ЕРА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-