Українці знають - наше майбутнє буде сонячним, без окупантів - Президент

Українці знають - наше майбутнє буде сонячним, без окупантів - Президент

Відео
Укрінформ
Українці знають, що наше майбутнє – сонячне і без окупантів на всій території, зокрема й у Криму.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Сьогодні на території нашої держави був непоганий і здебільшого сонячний день. На значній території – близько 20 градусів тепла й сонце. На жаль, у Криму було хмарно. Хоча й теж тепло. Але хоч би якими не були хмари, українці знають, що робити. І знають, що наше майбутнє – сонячне. Це майбутнє без окупантів. На всій нашій території, зокрема і в Криму», - наголосив Зеленський.

Він вкотре закликав російських військових знайти спосіб здатися в український полон і гарантував всім, хто добровільно складе зброю, збереження їхнього життя. Оскільки, підкреслив Зеленський, Україна завжди дотримується всіх міжнародних норм, всіх конвенцій.

Також Президент подякував всім українцям, хто воює й працює заради миру, заради звільнення всієї нашої землі.

Читайте також: Кримський міст у вогні: перша реакція соцмереж

«Цієї доби продовжився рух наших військових, Служби безпеки України, Нацгвардії та всіх, хто бере участь в активних діях – у діях на сході, в діях на півдні нашої держави. Ми тримаємо позиції на Донбасі, зокрема на Бахмутському напрямку, де зараз дуже-дуже складно, дуже жорсткі бої. Хочу сьогодні знову відзначити наших воїнів з 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» за мужність, за стійкість саме на цьому напрямку. Дякую усім нашим зенітникам та кожному, хто залучений до протиповітряної оборони України», - зазначив він.

Він додав, що на деокупованих територіях жодного дня не збавляється темп відновлювальних робіт і закликав населення, яке повертається до мирного життя, уважно ставитися до мінної загрози.

Читайте також: Підрив Керченського мосту відкриває можливості для посилення наступу ЗСУ – чеський експерт

Як повідомлялося, 8 жовтня на Кримському мосту, який з'єднує росію й тимчасово окупований український Крим, внаслідок вибуху виникла пожежа. Згоріли цистерни з пальним та було знищено декілька прольотів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-