Затриманий у Криму військовий після анексії перейшов до армії РФ - Генштаб

Затриманий у Криму військовий після анексії перейшов до армії РФ - Генштаб

Укрінформ
Затриманий у Криму співробітниками ФСБ Росії Дмитро Долгополов раніше проходив службу у Збройних силах України, а в 2014 році після окупації Криму перейшов на службу до російської армії.

Про це повідомив речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов на своїй сторінці у Facebook

"Ще один приклад сумних перспектив зрадників України. Діма Долгополов. Служив у лавах ЗС України (майор, заступник по роботі з особовим складом в артилерійському дивізіоні 406-ї окремої берегової артилерійської групи в Сімферополі), у 2014-му зрадив присязі та перейшов на службу до окупантів, бо там більше грошей платили. Нині затриманий ФСБ. Я сумніваюсь, що Діма діяв у Криму під глибоким прикриттям, бо є фахівцем із "занурення" в інших сферах", - написав Селезньов.

Читайте також: Російські ЗМІ повідомляють про затримання двох "українських шпигунів" у Криму

За його словами, санкція статті 275 КК РФ, яку інкримінують затриманому Долгополову, передбачає позбавлення волі строком до 20 років. 

Як повідомлялося, в окупованому Росією Сімферополі затримали двох росіян Анну Сухоносову і Дмитра Долгополова, які нібито передавали спецслужбам України інформацію про діяльність Чорноморського флоту. Таку інформацію поширили 29 вересня російські ЗМІ з посиланням на ФСБ РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-