Перший же пакет для України міститиме озброєння, які найбільше потребують ЗСУ - Пентагон

Перший же пакет для України міститиме озброєння, які найбільше потребують ЗСУ - Пентагон

Укрінформ
Міністерство оборони США запевняє, що як тільки Конгрес затвердить законопроєкт із фінансуванням подальшої підтримки України, перший же пакет з військовою допомогою міститиме озброєння, які є найбільш актуальними для потреб ЗСУ.

Про це заявила в четвер заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Щодо озброєнь, над якими ми думаємо, щоби надіслати, ми знаємо, що головними пріоритетами для України досі залишається протиповітряна оборона й артилерійські боєприпаси»,- зауважила представниця Пентагону.

Тож, за її словами, наступний пакет допомоги Україні відповідатиме, передусім, пріоритетам, яких потребують українські сили, і які обговорювалися на останніх зустрічах Контактної групи з питань оборони України.

Читайте також: Україна має перемогти у війні, а не просто захиститися від агресії - Держдеп

Крім того, у відповідь на запитання щодо можливості поставок ATACMS Україні, Сінгх зауважила, що нічого не виключається з розгляду.

Однак вона зазначила, що для цього насамперед необхідно, щоби Конгрес ухвалив законопроєкт із додатковим фінансуванням на потреби національної безпеки США.

Як повідомляв Укрінформ, Білий дім офіційно підтвердив, що розглядає можливості передачі Україні ракет ATACAMS більшої дальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-