Президент подякував нацгвардійцям і прикордонникам, які воюють на східному напрямку

Президент подякував нацгвардійцям і прикордонникам, які воюють на східному напрямку

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував бійцям Національної гвардії та Державної прикордонної служби, які воюють на східному напрямку.

Як передає Укрінформ, про це Глава держави сказав у вечірньому відеозверненні.

Відео: Офіс Президента, Телеграм

"Я дякую вам, воїни! 3-тя та 14-та бригади оперативного призначення Нацгвардії, які бʼються в наступальній операції на півдні. 12-та бригада Нацгвардії – це східний напрямок. Хлопці тримають позиції та захищають кожен метр української землі. Дякую вам за силу! Дякую за відбиття російських штурмів! 4-та бригада оперативного призначення Нацгвардії – воює на Бахмутському напрямку. Я особливо вдячний артилеристам та зенітникам 4-ї бригади", - підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що також бійці підрозділів спецпризначення Нацгвардії воюють на Авдіївському напрямку, і подякував їм за стійкість.

"Також важливо памʼятати про воїнів і підрозділи Державної прикордонної служби України, які так само разом з усіма воюють у складі Сил оборони на лінії фронту, бережуть наш кордон і гарантують безпеку прикордонного руху. Про них дійсно нечасто говорять, але вони теж молодці. Донеччина, Авдіївський напрямок - дякую воїнам Житомирського прикордонного загону. Особливо відзначилися старші сержанти Назар Сірий та Сергій Соложук", - наголосив Глава держави.

Він також подякував воїнам із Ізмаїльського прикордонного загону, які воюють на Лиманському напрямку. Зеленський особливо подякував за хоробрість головному сержантові Олександру Атмажову та старшому сержантові Юрію Панасенку.

Читайте також: Президент нагородив 353 нацгвардійців, поліцейських і прикордонників

Президент відзначив спецпідрозділ «Дозор», який виконує завдання на різних напрямках, та прикордонників Сумського загону, яким подякував за захист від диверсантів і збиття російських дронів.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України впродовж доби відбили 50 ворожих атак на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-