Білий дім анонсував цього тижня ще один оборонний пакет для України

Білий дім анонсував цього тижня ще один оборонний пакет для України

Укрінформ
Сполучені Штати готуються впродовж цього тижня оголосити новий пакет оборонної допомоги Україні, який за своїм вмістом узгоджуватиметься з попередніми зусиллями американської сторони щодо підтримки ЗСУ.

Про це заявив у понеділок під час онлайн-брифінгу координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, ви побачите, як ще один (пакет допомоги – ред.) з’явиться цього тижня. Я не можу надати подробиць по часу, коли це станеться, але ми наполегливо працювали після (виділення – ред.) попереднього пакету, щоб розробити наступний, і наступний буде дуже-дуже скоро», - зазначив представник Білого дому.

Він також зауважив, що новий пакет «узгоджуватиметься» за своїм вмістом з допомогою США Україні, яка надавалася останніми тижнями, щодо поставок необхідного озброєння та боєприпасів для ЗСУ.

Читайте також: Норвегія та Данія передадуть Україні 8 тисяч артилерійських снарядів

Крім того, Кірбі висловив оцінку, що в процесі того, як поліпшуватимуться погодні умови, на полі бою в Україні очікується нова динаміка зіткнень.

Як повідомлялося, минулого тижня американське агентство Reuters із посиланням на джерела в адміністрації повідомило про підготовку нового пакету оборонної підтримки для України на суму 2,6 мільярда доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-