Ізраїль повідомляє про перехоплення сотні дронів за межами країни

Ізраїль повідомляє про перехоплення сотні дронів за межами країни

Укрінформ
Понад 100 іранських ударних безпілотників були перехоплені за межами ізраїльського повітряного простору.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel з посиланням на речника ізраїльської армії.

"Представник ізраїльського оборонного відомства повідомив "Армійському радіо", що понад 100 іранських безпілотників були перехоплені за межами ізраїльського повітряного простору, із сотень випущених по Ізраїлю", - йдеться у повідомленні.

З посиланням на агентство Reuters також повідомляється, що американські військові, діючи зі своїх баз в регіоні, збили на півдні Сирії поблизу кордону з Йорданією частину іранських безпілотників, які прямували до Ізраїлю.

Крім того, "десятки іранських безпілотників", які пролітали над північною та центральною Йорданією, було збито йорданськими літаками.

Читайте також: По Ізраїлю ймовірно запустили до пів тисячі дронів та ракет - ЗМІ

Разом з цим, Велика Британія заявила, що літаки Королівських ВПС на Близькому Сході "перехоплюватимуть будь-які повітряні атаки в межах досяжності наших наявних місій, якщо буде потрібно".

Як повідомляв Укрінформ, у суботу ввечері Корпус вартових ісламської революції (КВІР) Ірану заявив, що завдає "масштабні" удари ракетами та безпілотниками по Ізраїлю у відповідь на ізраїльську атаку 1 квітня на консульську будівлю посольства Ірану в Дамаску.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-