Кількість загиблих внаслідок теракту в підмосковному «Крокусі» зросла до 140

Кількість загиблих внаслідок теракту в підмосковному «Крокусі» зросла до 140

Укрінформ
Після смерті в лікарні ще одного постраждалого внаслідок атаки на підмосковний концертний зал "Крокус Сіті хол" число загиблих від теракту зросло до 140.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням міністра охорони здоров'я РФ Михайла Мурашка.

З його слів випливає, що в лікарнях залишаються 76 людей, які постраждали внаслідок нападу. Четверо з них перебувають у вкрай важкому стані. 19, серед яких 3 дитини, просто у важкому. 34 особи – у стані середнього ступеня тяжкості.

Напередодні, 26 березня, співробітники МНС РФ завершили розбір завалів на місці згорілого центру. Повідомляється, що пошук нових тіл уже не ведеться. В опублікованому попередньому списку загиблих було вказано 120 осіб, опізнаних судмедекспертами.

Читайте також: ФСБ на тимчасово окупованих територіях почало перевірки завезених громадян Таджикистану

Напад на концертну залу стався увечері 22 березня. У будівлі перебувало понад 6 тис. осіб. Група озброєних чоловіків відкрила вогонь по відвідувачах із автоматичної зброї. Будівля була підпалена. Люди вмирали від кульових поранень та чадного газу від пожежі.

Про свою причетність до нападу заявила міжнародна терористична організація "Ісламська держава". Повідомлялося про затримання 12 підозрюваних, чотирьох звинувачують у тому, що вони безпосередньо брали участь в атаці. Глава Росії Володимир Путін заявив, що вважає, що нападників могла підтримувати Україна. Жодних доказів цьому не наводиться.

Читайте також: В ISW проаналізували заяви Путіна та Лукашенка про теракт у «Крокусі»

Як повідомлялося, за даними джерел з Кремля, оточення Путіна не згодне із його заявами про нібито причетність України до теракту в “Крокус Сіті Холі”.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Путін намагається перекласти на Київ свою відповідальність за те, що сталося.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-