Обвал мосту в США: шістьох робітників вважають зниклими безвісти

Обвал мосту в США: шістьох робітників вважають зниклими безвісти

Укрінформ
Шестеро робітників, які працювали на мосту в американському місті Балтімор, що обвалився, зникли безвісти та вважаються загиблими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Уночі 26 березня, близько 01:28 за місцевим часом, 289-метровий суховантаж-контейнеровоз Dali, що йшов під прапором Сінгапуру, випливав з порту Балтімора курсом на Шрі-Ланку та врізався в одну з опор місцевого мосту імені Френсіса Скотта Кі.

Міст був зруйнований внаслідок зіткнення. На ньому в цей момент перебувало декілька транспортних засобів.

За інформацією представників Берегової охорони США та поліції штату Меріленд, активні пошуково-рятувальні операції призупинили приблизно через 18 годин після аварії, оскільки водолазні команди стикаються з дедалі більш небезпечними умовами у темних, завалених уламками судна водах.

Шестеро робітників, які працювали на мосту в гавані Балтимора у США, зникли безвісти та вважаються загиблими. Контрадмірал берегової охорони Шеннон Гілріт заявив, що немає надії знайти зниклих робітників живими через надто холодну воду та тривалий час, що минув з моменту зіткнення.

Полковник поліції штату Роланд Батлер сказав, що влада сподівається повернути водолазів до роботи вранці середи, щоб спробувати знайти тіла загиблих робітників.

Читайте також: У штаті Меріленд оголосили надзвичайну ситуацію після обвалу мосту

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на вівторок міст Francis Scott Key Bridge в американському місті Балтімор (штат Меріленд) обвалився після того, як в нього врізався вантажний контейнеровоз.

Сам міст, який був названий на честь Френсіса Скотта Кі, автора американського національного гімну «The Star-Spangled Banner», відкрили у 1977 році.

 Фото: Al Drago/Bloomberg/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-