У Росії затримали 11 причетних до теракту у «Крокус Сіті Холі»

У Росії затримали 11 причетних до теракту у «Крокус Сіті Холі»

Укрінформ
Директор ФСБ Олександр Бортніков доповів Путіну про затримання 11 осіб, зокрема чотирьох терористів, які безпосередньо брали участь у теракті в підмосковному "Крокус Сіті Холі".

Як передає Укрінформ, про це повідомили в офіційному Telegram-каналі Кремля.

Після цього СКР повідомив ще про чотирьох затриманих у Брянській області, яких підозрюють у причетності до теракту.

Окрім того, у Мережі поширили фотографії чотирьох із шести осіб, які розшукуються у зв'язку зі стріляниною в підмосковному концертному залі. Фото й орієнтування опубліковані у Tелеграм-каналі BAZA.

Зазначається, що орієнтування на чотирьох громадян Таджикистану, зареєстрованих у Ярославській, Іванівській та Самарській областях, розіслані в усі відділи поліції в центральних федеральних округах РФ. У них сказано, що ймовірні злочинці можуть мати при собі зброю і вибухові речовини.

Читайте також: Штати підтверджують причетність ІДІЛ до теракту в «Крокусі» - ЗМІ

МЗС Таджикистану у Фейсбуці оприлюднив заяву, в якій сказано, що від Росії не було повідомлення про причетність громадян республіки до теракту.

"Наголошуємо, що таджицька сторона не отримувала від офіційної влади Росії підтвердження про циркулюючу зараз фейкову інформацію про причетність громадян Таджикистану (до теракту - ред.)", - йдеться у заяві.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю ввечері у партер концертної зали "Крокус Сіті Холл" перед концертом гурту "Пікнік" вдерлися "люди в камуфляжі" та вчинили стрілянину з автоматичної зброї. Під час атаки сталися вибухи, спалахнула пожежа.

.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-