В Італії затримали трьох палестинців за підозрою у плануванні терактів

В Італії затримали трьох палестинців за підозрою у плануванні терактів

Укрінформ
Італійська поліція заарештувала трьох палестинців за підозрою у плануванні терористичних атак, зокрема нападів смертників, проти цивільних осіб та військових цілей "на чужій території".

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція ANSA.

Підозрювані пов'язані з відгалуженням Бригади мучеників Аль-Акси в місті Тулкарм, що на Західному березі річки Йордан.

Поліція затримала трьох палестинців за змову з метою вчинення терористичних актів, включаючи міжнародний тероризм або підрив демократичного порядку.

Підозрювані, як повідомляє поліція, планували напади, включно з нападами смертників, на цивільні та військові цілі на іноземній території.

Рішення про запобіжний захід у вигляді тримання під вартою було прийнято окружним слідчим суддею міста Л'Аквіла на запит Офісу державного прокурора Л'Аквіли.

Читайте також: У Швеції заарештували чотирьох осіб за підозрою у підготовці терактів

Розслідування слідчих і Служби боротьби з екстремізмом та міжнародним тероризмом Центрального управління превентивної поліції встановило намір створення підозрюваними військової оперативної структури під назвою "Група швидкого реагування - бригади Tulkarem" , відділення "Бригад мучеників Аль-Акси" (визнаної в ЄС терористичною організацією), метою якого є здійснення насильницьких актів з метою терористичних дій проти іноземної держави.

Проти одного із заарештованих на запит влади Держави Ізраїль в Апеляційному суді міста Л'Аквіла триває процедура екстрадиції.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці Австрії та у Німеччині відбулися арешти ісламістів, які могли планувати теракти на Різдво та Новий рік.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-