Шторми, смерчі та зливи призвели до руйнувань і затоплень у турецькій Анталії

Шторми, смерчі та зливи призвели до руйнувань і затоплень у турецькій Анталії

Фото
Укрінформ
Смерчі, шторми та сильні опади в деяких районах провінції Анталія в Туреччині призвели до значних руйнувань і затоплення територій, є постраждалі.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Haber Antalya.

«Смерчі та урагани в регіоні завдали шкоди сільськогосподарським угіддям та адміністративним будівлям. Через торнадо постраждали теплиці. Деякі транспортні засоби також постраждали від смерчів, що виривали з корінням дерева. У деяких районах через пошкодження ліній електропередач немає електроенергії», – повідомляє видання.

Через значні опади в місті Анталія вулиці перетворилися на ріки. У регіоні оголошено помаранчевий рівень небезпеки через негоду.

Читайте також: На грецькому острові Родос пронісся торнадо

«92 кг опадів на квадратний метр випало вчора в Анталії за 6 годин, що викликало негативні наслідки в деяких частинах міста… Тривають роботи з ліквідації пошкоджень та руйнувань, спричинених зливами», – написав у мережі Х мер Анталії Мухреттін Бьоджек.

Як повідомляє телеканал NTV, у районі Кумлуджа внаслідок торнадо постраждали шестеро людей.

Метеорологи попередили про значні опади в східних районах міста Анталія, а районах Аксу, Серік, Манавгат, Ібраді, Аксекі, Гюндогмуш і Аланія. Людей закликають бути обережними щодо ризику раптових повеней, паводків, сходження селевих потоків, блискавок, граду та торнадо.

Як повідомляв Укрінформ, у лютому внаслідок масштабної повені в Анталії були затоплені вулиці, будинки та дороги, в школах скасували навчання, одна людина загинула.

Фото: Haber Antalya, NTV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-