У Курській та Воронезькій областях горять нафтобази

У Курській та Воронезькій областях горять нафтобази

Відео
Укрінформ
У Курській області Росії після атаки БПЛА палає резервуар з пальним на Михайловському гірничо-збагачувальному комбінаті у Желєзногорську.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал Baza.

«Сьогодні внаслідок атаки українського безпілотника у Желєзногорському районі виникла пожежа на складі ПММ. Палає резервуар з пальним», – повідомив губернатор області Роман Старовойт. За його словами, постраждалих немає, на місце виїхали оперативні служби.

Телеграм-канал Astra публікує відео великої пожежі на резервуарі на території ГЗК з іншого ракурсу.

ТГ-канал Baza також повідомляє про атаки дронами у Воронезькій області РФ. Два дрони атакували нафтобазу в Аннінському муніципальному районі. Як пише видання, «уламки одного з них впали в резервуар, другий також упав на території нафтобази».

Своєю чергою ТГ-канал Astra публікує відео з пожежею в смт Анна, де розташована нафтобаза, що може свідчити про те, що атака дронами була успішною.

Читайте також: Український дрон атакував нафтобазу у Бєлгородській області - ГУР

Крім того, за даними Baza, за кілька кілометрів від військового аеродрому «Балтімор» у Воронезькій області був збитий один БПЛА.

Як повідомляв напередодні Укрінформ, у Бєлгородській області РФ палали три резервуари нафтобази АТ «Белгороднефтепродукт». Атаку здійснило Головне управління розвідки МОУ, застосувавши дрон українського виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-