У ГУР прокоментували інформацію про підрив електропідстанції в Єкатеринбурзі

У ГУР прокоментували інформацію про підрив електропідстанції в Єкатеринбурзі

Укрінформ
Відповідальність за деградацію інфраструктури в РФ є відповідальністю самої російської влади. Бо в РФ є небайдужі громадяни, які не можуть миритися з путінською диктатурою і роблять усе, щоб звільнити власну країну.

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» сказав представник ГУР Андрій Юсов, коментуючи інформацію про підрив електропідстанції «Калінінська», яка забезпечує енергією три великі заводи, що працюють на Міноборони РФ, передає Укрінформ.

«У Росії продовжується деградація інфраструктури. Те, що вибухає в Росії - відповідальність влади самої Росії. Але на цій території справді є небайдужі громадяни, які не можуть миритися з путінською диктатурою і роблять усе, щоб власну країну звільнити швидше у єдиний законний спосіб – збройної боротьби проти кривавого путінського режиму», - сказав Юсов.

Читайте також: У Петербурзі неподалік нафтобази стався вибух

Раніше повідомлялося, що в Єкатеринбурзі у ніч проти 2 березня підірвали електропідстанцію «Калінінська», яка забезпечує енергією три великі заводи, що працюють на Міноборони РФ: «МЗіК», «Турбомоторний» і «Уралмаш».

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-