У Росії безпілотники атакували один із ключових заводів ВПК

У Росії безпілотники атакували один із ключових заводів ВПК

Відео
Укрінформ
Минулої ночі в Росії атаковано одне з провідних підприємств російського ВПК - завод імені Свердлова в Дзержинську Нижньогородської області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

«Безпілотники ЗСУ спробували атакувати завод імені Свердлова в Дзержинську - містоутворююче підприємство в Нижньогородській області (що виробляє вибухівку та боєприпаси - ред.), яке входить до військово-промислового комплексу Росії. Атака сталася близько другої години ночі», - йдеться у повідомленні.

За даними видання, по заводу «спробували вдарити три безпілотники, проте всі вони були придушені силами РЕБ».

Стверджується, що жертв і руйнувань немає. Глава цього російського міста переконує, що всі промислові об'єкти працюють у штатному режимі.

Телеграм-канал Astra публікує ще кілька відео з відеореєстраторів, на яких чути вибухи у Дзержинську.

Своєю чергою Телеграм-канал російського військового відомства країни-агресора заявив, що протягом ночі засобами ППО «три БПЛА перехоплено над територією Нижньогородської області», ще один безпілотний літальний апарат «знищений над територією Бєлгородської області».

Читайте також: У Росії горить нафтопереробний завод

Також ТГ-канал Astra повідомляє, що вдень 29 лютого безпілотники пошкодили у Бєлгородській області (РФ) російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1". За даними видання, це сталося в районі села Головчине у Грайворонському районі. Мирні мешканці не постраждали.

Як повідомляв Укрінформ, протягом лютого в Росії сталися вибухи та пожежі в Удмуртії на Воткінському військовому заводі, що випускає ракетну техніку, та на металургійному заводі у Балаковому Саратовської області РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-