Партизани ліквідували у Красноярську військового, який вбивав українських полонених - росЗМІ

Партизани ліквідували у Красноярську військового, який вбивав українських полонених - росЗМІ

Відео
Укрінформ
Російські опозиційні активісти стверджують, що сьогодні у Красноярську їхніми силами був ліквідований військовий злочинець Сергій Конкеєв, який убивав полонених в Україні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм-канал російського партизанського руху «Экстремист».

В повідомленні дається посилання на пост із фотографією «У районі 18 кілометрів Єнісейського Тракту згорів автомобіль» з Телеграм-каналу «ЧП Красноярск».

Зазначається, що крім порушення статті КК РФ «про найманство», під час перебування в російському окупаційному контингенті на території України Конкеєв під запис зізнався у військових злочинах (розстріляв 3 українців і зарізав 2 польських добровольців). «Також цікавим є і його місце роботи. Згідно з офіційними даними про працевлаштування, він працював вертухаєм у СІЗО-1 Красноярська, яке багато разів фігурувало у розслідуваннях щодо катувань підслідних», - йдеться в дописі.

При цьому висловлюється подяка за сприяння у партизанській акції колегам із партизанського руху «Скрєпач».

Дійсно, Сергій Олександрович Конкеєв 1987 року народження, з Красноярська, фігурує в базі даних «Миротворця». Там йдеться про те, що з його слів, перебуваючи у складі ПВК «Вагнер», «він своїми руками зарізав чотирьох полонених: двох громадян України та двох громадян Польщі».

Читайте також: У Росії проти помилуваних «вагнерівців» відкрили понад 190 нових кримінальних справ

Як повідомляв Укрінформ, українська розвідка знає всіх російських командирів, які беруть участь у війні проти України, та збирає всі необхідні дані для міжнародного суду, де їх притягнуть до відповідальності як воєнних злочинців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-