Вибори у Європарламент мають показати, що люди зрозуміли небезпечність Путіна - фон дер Ляєн

Вибори у Європарламент мають показати, що люди зрозуміли небезпечність Путіна - фон дер Ляєн

Укрінформ
Майбутні вибори до Європарламенту не послаблять підтримки України, якщо усвідомлення європейцями небезпеки з боку президента РФ Володимира Путіна знайде відображення у голосуванні.

Про це заявила президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн на пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Президент Єврокомісії зазначила, що, як свідчать опитування громадської думки, цифри підтримки України в європейських країнах залишаються «вражаючими», оскільки європейці розуміють важливість боротьби українців за європейські цінності і верховенство права.

Читайте також: Українці в усьому світі проводять акції у другу річницю повномасштабної війни

«Європейці також дуже добре зрозуміли, наскільки небезпечний Путін, – достатньо згадати нещодавнє вбивство Олексія Навального, щоб зрозуміти його підступність. Європейці дуже добре це усвідомлюють. Дуже важливо, щоб ця громадська думка трансформувалася в голоси на виборах, щоб люди дійсно проголосували за це. І чим сильнішим буде (європейський) центр, тим міцнішою буде підтримка України», - сказала фон дер Ляєн.

Читайте також: Усі російські вбивці відповідатимуть за скоєне - Зеленський

Як повідомлялося, десяті вибори до Європейського парламенту заплановані на 6-9 червня 2024 року. Вони стануть першими після виходу Великої Британії зі складу Європейського Союзу.

Європейська народна партія представила Урсулу фон дер Ляєн як єдиного кандидата на посаду президента Єврокомісії, що буде сформована після виборів до Європарламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-