Австралія ввела додаткові санкції проти Росії

Австралія ввела додаткові санкції проти Росії

Укрінформ
Австралія запровадила додаткові фінансові санкції та візові заборони щодо низки громадян та організацій, пов'язаних з агресією Москви.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт МЗС Австралії.

"Сьогодні уряд Австралії запровадив додаткові цільові фінансові санкції та заборону на поїздки щодо 55 осіб, а також цільові фінансові санкції щодо 37 організацій", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в австралійському МЗС, нові санкції стосуються тих, хто причетний до депортації українських дітей з тимчасово окупованих регіонів.

Окрім того, санкції запроваджено щодо об’єктів російської оборонної галузі, енергетики, засобів масової інформації та мінеральної сировини, об’єктів, залучених до російських закупівельних мереж у Білорусі, Ірані та КНДР.

Читайте також: Канада запровадила нові санкції проти Росії

"Австралія оплакує втрати України за два роки повномасштабного вторгнення, ми непохитно підтримуємо суверенітет та територіальну цілісність України" - йдеться у повідомленні.

Загалом Австралія вже запровадила понад 1200 санкцій у відповідь на повномасштабне вторгнення військ РФ в Україну.

Як повідомляв Укрінформ, до роковин російського вторгнення в Україну Канада запровадила санкції проти 10 росіян та 153 російських організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-