Інтерв’ю Путіна Карлсону показало масштаб проблеми, з якою має справу Україна - Волкер

Інтерв’ю Путіна Карлсону показало масштаб проблеми, з якою має справу Україна - Волкер

Укрінформ
Інтервʼю російського диктатора Володимира Путіна американському журналісту Такерові Карлсону показало, що президент РФ намагається відбудувати Російську імперію.

Про це заявив колишній спецпредставник США з питань України Курт Волкер під час зустрічі зі ЗМІ в Амерікан Юніверсіті Київ, передає кореспондент Укрінформу.

Найбільше Волкера в інтервʼю вразило те, наскільки дивним є наратив Путіна, оскільки всі на власні очі бачать: те, що робить Росія, і те, що президент РФ каже, - геть протилежне.

“Це було доволі корисно, тому що багато хто був не певен, що відбувається, чи є місце для переговорів щодо угоди, чи можна досягти миру, чи є в Росії якісь законні вимоги. Те, як Путін повів себе на цьому інтервʼю, показало, що ні, він дійсно намагається відбудувати Російську імперію”, – сказав дипломат.

Читайте також: Брехню Росії про війну в Україні вже ніхто не сприймає серйозно - США в ОБСЄ

“Він не вірить, що сусідні народи мають рівні з росіянами права, або ж не вірить у факт їхнього існування. Він звертається до України чи країн Балтії як до російських земель. Він розповідає ці божевільні історії про те, що Росія була заснована в Києві”, – додав колишній спецпредставник.

Волкер підсумував, що інтервʼю розʼяснює людям, з якою проблемою Україна і партнери мають справу, та сприяє тому, щоб люди не плуталися з цього приводу при обговоренні чи ухваленні рішень.

Як повідомляв Укрінформ, одіозний американський телеведучий Такер Карлсон узяв у кремлівського лідера Володимира Путіна інтерв’ю, у якому він повномасштабне вторгнення в Україну представляв як спробу повернути "історично російські землі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-