Гейлі назвала Трампа катастрофою для Республіканської партії

Гейлі назвала Трампа катастрофою для Республіканської партії

Укрінформ
Кандидатка в президенти США Ніккі Гейлі назвала експрезидента Дональда Трампа «катастрофою» для Республіканської партії, та заявила, що попри свої нижчі рейтинги залишатиметься в перегонах далі.

Про це Гейлі сказала в вівторок під час одного з передвиборчих мітингів у Південній Кароліні, передає Укрінформ із посиланням на CNN.

«У політиці стадний менталітет є надзвичайно сильним. Багато політиків-республіканців підкорилися йому. Звісно, багато тих самих політиків, які зараз публічно схвалюють Трампа, бояться його в приватному порядку. Вони знають, якою катастрофою він був і залишатиметься для нашої партії. Вони просто бояться сказати це вголос», – наголосила Гейлі.

Вона також заявила, що не полишить перегонів перед важливими голосуваннями на праймеріз у її рідному штаті в суботу, а також перед «супервівторком» 5 березня, коли внутрішньопартійні вибори проходитимуть одразу в півтора десятка штатах.

«Я веду кампанію щодня, доки не проголосує остання людина, тому що я вірю в кращу Америку та світле майбутнє для наших дітей», - підкреслила Гейлі.

Вона наголосила, що її «власне політичне майбутнє не викликає жодного занепокоєння», і що вона планує продовжувати боротьбу за «щось більше», ніж вона сама. При цьому вона заявила, що американці мають право, щоби їхні голоси були почуті на виборах.

Читайте також: Гейлі твердо виступила за продовження допомоги Україні

Гейлі також під час проведення кампанії розкритикувала 81-річного президента Байдена й 77-річного експрезидента Трампа через їхній вік. Коли в неї спитали, чи вважає вона, що обидва чоловіки мають ознаки деменції, 51-річна Гейлі відповіла з натяком на це.

«Я думаю, якщо ви запитаєте будь-якого лікаря, він скаже вам, що коли вам за 80 років, ви схильні до цього. Слухайте, є причина, чому пілоти не можуть літати після 65 років. Є причина в армії, чому вони змушують вас виходити на пенсію до 65 років», - зауважила кандидатка в президенти США.

Як повідомляв Укрінформ, цього року в США відбудуться вибори президента країни. Наразі перегони перебувають на етапі внутрішньопартійних праймеріз і кокусів. 5 листопада відбудеться основне голосування на президентських виборах у США.

Фото: UN Photo/Mark Garten

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-