Ізраїльські військові затримали понад сотню підозрюваних у тероризмі

Ізраїльські військові затримали понад сотню підозрюваних у тероризмі

Укрінформ
В Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявили, що солдати спецназу продовжують здійснювати обшуки в лікарні Нассер в Хан-Юнісі та затримали понад 100 осіб, підозрюваних у тероризмі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Times of Israel.

Окрім цього, сили спецпідрозділів ізраїльської армії «Маглан» та «Егоз» ліквідували кількох терористів на околиці лікарні Нассер.

Також ізраїльські війська на чолі з 7-ю бронетанковою бригадою здійснили рейд на кількох об’єктах у Хан-Юнісі, в результаті чого була виявлена зброя бойовиків ХАМАС, зокрема, вибухові пристрої, гранати та автомати Калашникова.

Війська Ізраїлю в тому ж районі завдали кількох ударів з повітря по силах угруповання, у тому числі по трьох бойовиках ХАМАС, які намагалися здійснити запуск ракет.

Читайте також: На півдні Ізраїлю сталася стрілянина на автобусній зупинці, двоє загиблих

Крім цього, десантний загін знищив терористичну групу в ближньому бою. У центральній частині Гази також відбулися зіткнення, в яких солдати підрозділів «Нахал» ліквідували кількох бойовиків ХАМАС, додали в Армії оборони Ізраїлю.

Як повідомляв Укрінформ, 21 січня Армія оборони Ізраїлю заявила про початок нового великого наступу на західну частину Хан-Юніса на півдні сектору Гази.

Фото: timesofisrael.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-