Генкомісар агентства ООН у Газі не піде у відставку

Генкомісар агентства ООН у Газі не піде у відставку

Укрінформ
Генеральний комісар Агентства ООН для допомоги палестинським біженцям (UNRWA) ООН Філіппе Лаззаріні заявив у понеділок про відсутність наміру йти у відставку після того, як військові Ізраїлю виявили тунель ХАМАСу під штаб-квартирою агентства.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Al Jazeera.

Лаззаріні заявив, що «не має наміру йти у відставку» після звинувачень Ізраїлю в тому, що деякі зі співробітників UNRWA брали участь у нападі на Ізраїль 7 жовтня минулого року.

Як повідомляв Укрінформ, 10 лютого військові Ізраїлю виявили тунель ХАМАСу під штаб-квартирою агентства ООН для допомоги палестинським біженцям (UNRWA) в Газі. Загальна протяжність тунелю - близько 700 метрів, а середня глибина залягання - 18 метрів.

Того ж дня генеральний комісар UNRWA Філіппе Лаззаріні заявив, що агентство не знало, що тунелі ХАМАСу розташовані під штаб-квартирою агентства в Газі.

Читайте також: Агентство ООН звільнило чиновників, які могли бути причетними до атаки ХАМАС на Ізраїль

11 лютого ізраїльський міністр закордонних справ Ісраель Кац заявив, що Ізраїль вимагає відставки генерального комісара ООН Філіппе Лаззаріні після його заяв про необізнаність щодо знаходження тунелю ХАМАС під штаб-квартирою агентства ООН у Газі.

Фото: Jean-Guy Python/Pool

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-