У США розбився військовий вертоліт, тривають пошуки морпіхів

У США розбився військовий вертоліт, тривають пошуки морпіхів

Укрінформ
У Південній Каліфорнії знайшли військовий вертоліт, який зник під час перевезення п'ятьох морських піхотинців з Невади до Каліфорнії,. Пошуки самих піхотинців тривають.

Про це повідомляє Cbs News, передає Укрінформ.

Гелікоптер CH-53E Super Stallion знайшли на схід від Сан-Дієго в Пайн-Веллі, штат Каліфорнія, о 9:08 ранку в середу, через кілька годин після того, як влада розпочала пошукові роботи.

Вертоліт летів з авіабази Кріч в окрузі Кларк, штат Невада, на авіабазу морської піхоти Мірамар в Сан-Дієго у вівторок. Останнє відоме місцезнаходження вертольота було повідомлено близько 23:30 у вівторок.

Наразі тривають пошуки п’ятьох зниклих безвісти морських піхотинців. Сильна хмарність рано вранці в середу не дозволила задіяти гелікоптер для участі в пошуках. Наразі пошуково-рятувальна операція триває, проте повідомляється, що на гірську місцевість, де знаходився вертоліт, обрушився сніг і дощ.

Читайте також: У Флориді невеликий літак упав на модульне містечко - є загиблі

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники МНС Росії виявили в Онезькому озері уламки вертольота Мі-8, який перестав виходити на зв'язок під час тренувального польоту над Онезьким озером у Карелії 4 лютого, всі троє членів екіпажу загинули.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-