У Гватемалі стався потужний землетрус

У Гватемалі стався потужний землетрус

Укрінформ
На південному тихоокеанському узбережжі Гватемали ввечері 26 січня стався землетрус магнітудою 6,1, місцеві жителі були змушені залишити свої домівки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters із посиланням на дані Геологічної служби США (USGS).

Епіцентр землетрусу розташовувався поблизу гватемальського міста Таксиско за 100 кілометрів від столиці Гватемали. За інформацією USGS, землетрус стався на глибині 108 кілометрів.

Поштовхи були зафіксовані після опівночі, лунали сигнали тривоги, налякані місцеві жителі евакуювалися зі своїх будинків. Повідомлень про постраждалих внаслідок землетрусу не надходило.

В Агентстві із надзвичайних ситуацій CONRED повідомили, що частина фасаду церкви у місті Сан-Пабло-Хокопілас, яке розташоване на північному заході від епіцентру поштовхів, обвалилася.

Читайте також: У Казахстані через землетрус постраждали 44 особи

Поштовхи також відчувалися у сусідньому Сальвадорі. Там офіційні особи описали землетрус як «сильний» і заявили, що стежать за розвитком подій.

Як повідомляв Укрінформ, у Сіньцзян-Уйгурському автономному районі на північному заході Китаю в ніч на 23 січня стався потужний землетрус магнітудою 7,1 - його відчули і в сусідніх Киргизстані та Казахстані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-