У Казахстані через землетрус постраждали 44 особи

У Казахстані через землетрус постраждали 44 особи

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я Казахстану повідомило, що після землетрусу в Алмати 44 особи звернулися за медичною допомогою з різними травмами.

Про це повідомило Радіо Азаттик, передає Укрінформ.

«З різними показаннями вони доставлені до стаціонарів міста, з них 34 дорослі. Трьох госпіталізовано, 31 особу відправлено на амбулаторне лікування», — йдеться у повідомленні пресслужби МОЗ.

Також 10 дітей отримали медичну допомогу: п'ятьох з них госпіталізовано, решту відправлено на амбулаторне лікування.

Зазначається, що у постраждалих поранення легкого та середнього ступеня тяжкості.

Вночі управління громадської охорони здоров'я Алмати повідомило про вісім постраждалих. Із них троє, за даними влади, вистрибнули з другого та третього поверхів житлових будинків. Двох постраждалих після проведеного обстеження відправлено на амбулаторне лікування. Третього постраждалого госпіталізовано, його стан оцінюється як важкий, повідомило управління. П'ять людей отримали травми, вибігаючи з дому.

Читайте також: В Егейському морі стався землетрус

Як повідомлялося, у Сіньцзян-Уйгурському автономному районі на північному заході Китаю в ніч на 23 січня стався потужний землетрус магнітудою 7,1 - його відчули і в сусідніх Киргизстані та Казахстані.

На кордоні Казахстану та Киргизстану зафіксували землетрус магнітудою 6,7. В Алмати відчувалися підземні поштовхи інтенсивністю чотири-п'ять балів. Надзвичайна ситуація викликала транспортні затори.

Фото: RFE/RL

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-