Короля Чарльза ІІІ госпіталізували для проведення операції

Короля Чарльза ІІІ госпіталізували для проведення операції

Укрінформ
Король Великої Британії Чарльз ІІІ у п’ятницю прибув до приватної лікарні у Лондоні. Йому проведуть планову операцію на простаті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє АР із посиланням на заяву Букінгемського палацу. 

«Король сьогодні вранці був доставлений до лондонської лікарні для планового лікування. Його Величність хотів би подякувати усім, хто надіслав свої добрі побажання протягом минулого тижня, і радий зізнатися, що його діагноз позитивно впливає на обізнаність громадськості про здоров’я», – заявили у палаці. 

Там додали, що підтвердять лікування монарха, коли воно добіжить кінця.

У Букінгемському палаці зазначили, що Чарльз ІІІ звернувся за медичною допомогою «як і тисячі чоловіків щороку». Розголос навколо операції короля розглядається як можливість заохотити інших чоловіків перевірити простату.

75-річний король Британії проходитиме лікування у тій самій лондонській клініці, де наразі відновлюється принцеса Уельська Кейт Міддлтон після перенесеної планової операції на черевній порожнині.

Як повідомляла ВВС, 17 січня у Букінгемському палаці оголосили, що король Чарльз ІІІ буде госпіталізований для лікування збільшення простати, а також запевнили, що стан короля доброякісний, проте піддасться «корекції».

Читайте також: Чарльз ІІІ закликав активізувати зусилля для боротьби зі змінами клімату

Доброякісне збільшення передміхурової залози, яке не носить онкологічний характер, часто зустрічається у чоловіків віком старше 50 років і зазвичай не є серйозним захворювюванням.

Як повідомлялося, принцеса Уельська Кейт Міддлтон у вівторок, 16 січня, була госпіталізована для проведення планової операції на черевній порожнині.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-