Нерозпізнаний об’єкт над Польщею: Туск проводить нараду з військовими і силовиками

Нерозпізнаний об’єкт над Польщею: Туск проводить нараду з військовими і силовиками

Укрінформ
Глава польського уряду Дональд Туск зараз проводить нараду з міністром національної оборони, військовим командуванням і керівниками спецслужб з приводу появи в п’ятницю нерозпізнаного об’єкта у повітряному просторі РП.

Про це повідомила у мережі X канцелярія Ради міністрів Польщі, передає Укрінформ.

Зазначається, що з 13 години у будинку уряду проходить зустріч Туска з начальником Генштабу, командувачем Оперативного командування, керівниками Агенції військової розвідки, служби військової розвідки і контррозвідки.

Як повідомлялося, президент Польщі Анджей Дуда на 14 годину скликає термінову нараду з міністром національної оборони та військовими командувачами через появу у п’ятницю вранці у повітряному просторі РП нерозпізнаного об'єкта, який зайшов з боку України. За ним спостерігали сили ППО аж до втрати сигналу.

Читайте також: Дуда скликає термінову нараду через нерозпізнаний об’єкт у повітряному просторі Польщі

Речник Оперативного командування РП Яцек Горишевський в коментарі TVN24 сказав, що неідентифікований повітряний об’єкт виявлено в районі міста Замосць Люблінського воєводства. За його словами, це “можна пов’язати” з масованим ракетним обстрілом України з боку Росії.

29 грудня РФ завдала масованого ракетного удару по Україні, атакувавши Київ, Львів, Харків, Конотоп, Дніпро, Запоріжжя, Одесу та інші міста. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що Сили оборони України знищили 27 ударних БпЛА Shahed-136/131 та 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-