Трамп випередив Байдена у рейтингу політичних симпатій американців

Трамп випередив Байдена у рейтингу політичних симпатій американців

Опитування
Укрінформ
Згідно з останнім опитуванням стосовно політичних уподобань американців, колишній президент США Дональд Трамп випереджає нинішнього господаря Білого дому Джо Байдена.

Про це повідомляє The Hill, передає Укрінформ.

Опитування, проведене виданням The Wall Street Journal, показало, що 37% американців схвалюють роботу Байдена на посаді президента, тоді як 61% вважає інакше.

На запитання про те, за кого вони віддадуть свої голоси на виборах у листопаді 2024 році, 47% респондентів назвали Трампа, 43% сказали, що підтримають Байдена.

При цьому 37% опитаних заявили, що проголосували б за Трампа, якби вибори відбувалися сьогодні, 31% віддав перевагу Байдену.

Читайте також: Трамп виграв ще один суд у справі про заборону на його участь у виборах

Окрім того, 49% респондентів сказали, що політика Трампа допомогла їм особисто, тоді як 37% опитаних вважають, що зашкодила. І навпаки, 53% американців заявили, що політика Байдена зашкодила їм особисто, а допомогу відчули 23% опитаних.

Опитування The Wall Street Journal проводилося з 29 листопада до 4 грудня, в ньому взяли участь 1 500 респондентів. Похибка становила 2,5 відсоткові пункти.

Читайте також: Трампа можна притягнути до відповідальності у справі про штурм Капітолія – рішення суду

Як повідомляв Укрінформ, Джо Байден припускає, що не балотувався б на другий термін, якби його попередник Дональд Трамп не прагнув знову повернутися в Білий дім.

Фото: MARIO TAMA/GETTY

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-