Майк Пенс відмовився від участі у виборах президента США

Майк Пенс відмовився від участі у виборах президента США

Укрінформ
Колишній віцепрезидент Сполучених Штатів Майк Пенс відмовився від участі у перегонах за крісло глави Білого дому.

Як передає Укрінформ із посиланням на Axios, Пенс оголосив про це на щорічній зустрічі Республіканської єврейської коаліції в Лас-Вегасі.

«Мені стало зрозуміло, що це не мій час. Тому після довгих молитов і роздумів відсьогодні я вирішив зупинити свою президентську кампанію», - сказав Пенс, який усвідомлює, що програє у внутрішньопартійних праймеріз.

При цьому він зазначив, що й надалі відстоюватиме консервативні цінності та ніколи не припинить боротися «за обрання принципових республіканських лідерів на кожну посаду в країні».

Читайте також: Риторика Трампа сигналізує про відмову Америки від ролі лідера вільного світу - Пенс

Станом на 27 жовтня в національних опитуваннях Республіканської партії колишній віцепрезидент мав рейтинг підтримки на рівні близько 3,8%.

Пенс розпочав президентську кампанію в червні, виступивши із засудженням Трампа, який зараз впевнено лідирує в перегонах за висунення від Республіканської партії.

Як зазначає видання, через низький рівень підтримки кампанія Пенса стикнулася з фінансовими труднощами. Йому вдалося зібрати лише $1,18 млн підтримки, тоді як Трампу - $37 млн.

Читайте також: Байден має вищий за Трампа рейтинг, але поступається іншим кандидатам-республіканцям

Нагадаємо, наступні дебати серед республіканських претендентів на участь у виборах президента США заплановано на 8 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-