Нападник з аеропорту Кишинева був у розшуку в Таджикистані

Нападник з аеропорту Кишинева був у розшуку в Таджикистані

Укрінформ
Чоловік, який вчинив стрілянину в головному міжнародному аеропорту Молдови, перебуває у розшуку в його рідному Таджикистані у зв'язку з викраденням людини.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Зазначається, що виконуючий обов'язки головного прокурора Молдови Іон Мустеата сказав, що підозрюваний, який вихопив пістолет у офіцера служби безпеки, залишається без свідомості після того, як зазнав поранення під час затримання.

Мустеата сказав, що підозрюваного судитимуть у Молдові, якщо він виживе, йому висунули звинувачення у вбивстві при обтяжуючих обставинах. За його словами, початкові припущення слідчих про те, що інцидент був "терористичним актом", були відкинуті.

У заяві, опублікованій прокуратурою Таджикистану, йдеться, що підозрюваний розшукувався у зв’язку з викраденням банківського службовця в столиці країни Душанбе минулого місяця.

Читайте також: Стрілець у Кишинівському аеропорту був учасником злочинної групи

Як повідомлялося, 30 червня у Кишинівському аеропорту іноземець відкрив стрілянину, вбивши двох людей та поранивши одного пасажира. Поліції вдалося затримати стрільця. Він отримав поранення. Співробітники правоохоронних органів продовжать забезпечувати безпеку та громадський порядок в аеропорту.

Як повідомила президент Мая Санду, іноземець, який відкрив стрілянину, застрелив працівника прикордонної поліції та співробітника служби безпеки аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-