Маск викликає гендиректора Twitter на публічні дебати щодо кількості ботів у соцмережі

Маск викликає гендиректора Twitter на публічні дебати щодо кількості ботів у соцмережі

Укрінформ
Мільярдер Ілон Маск викликав у суботу головного виконавчого директора Twitter Inc Парага Агравала на публічні дебати з приводу кількості ботів на платформі соціальних мереж.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

«Нехай доведе громадськості, що у Твіттері менш як 5% фальшивих або спамерських користувачів щодня!» - написав Маск у своєму твіті.

Він також запустив опитування, у якому поцікавився думкою – чи справді серед щоденних користувачів Твіттера ботів менше, ніж 5%.

Читайте також: Хакери з Anonymous оголосили війну Ілону Маску

Соцмережа заперечила звинувачення Маска про те, що підписати угоду про купівлю компанії за 44 млрд доларів його змусили обманом.

Маск подав зустрічний позов проти Twitter 29 липня, намагаючись розірвати угоду.

Він звинуватив соцмережу в наданні недостовірних даних про кількість ботів.

У суботу Маск заявив, що якщо Твіттер зможе довести справжність акаунтів зі ста обраних, то його угода з купівлі компанії відбудеться на початкових умовах.

Читайте також: Маск заявив, що не спекулює на Bitcoin для заробітку

Як повідомляв Укрінформ, Маск заявив про відмову від угоди про придбання соцмережі Твіттер, оскільки соцмережа не виконала договірні умови. Юристи мільярдера зазначили, що попри численні запити про кількість ботів Твіттер «надав лише неповні дані, яких було недостатньо для проведення незалежної оцінки».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-