Маск заявив, що не спекулює на Bitcoin для заробітку

Маск заявив, що не спекулює на Bitcoin для заробітку

Укрінформ
Гендиректор SpaceX і Tesla Ілон Маск заявив, що має Bitcoin, але не має наміру заробляти на спекуляції найпопулярнішої криптовалюти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Verge.

«SpaceX, Tesla та я маємо у власності Bitcoin. Проте, ми не продаємо жодного біткоїна. Ані я особисто, ані SpaceX не продаємо Bitcoin», - сказав Маск.

Він також додав, що не займається спекуляцією найпопулярнішої криптовалюти для власного заробітку.

Він зазначив, що раніше також мав у власності криптовалюту Ethereum.

Як повідомляв Укрінформ, раніше вартість найпопулярнішої криптовалюти біткоїн впала на 7,4% після того, як гендиректор компаній Tesla й SpaceX Ілон Маск у Твіттері опублікував мем із натяком на "припинення відносин" із біткоїнами.

17 травня вартість найпопулярнішої криптовалюти впала на майже 8% після того, як Маск у Твіттері припустив, що його компанія Tesla може продати свої залишки біткоїнів.

Читайте також: Одна транзакція біткоїна лишає більший вуглецевий слід, ніж перегляд 100 тисяч годин YouTube

Група хакерів Anonymous оголосила "війну" власнику компаній Tesla та SpaceX Ілону Маску через його надмірний вплив на курс криптовалюти біткоїн.

Біткоїн (Bitcoin) – найпопулярніша криптовалюта у світі, що становить найбільшу частку на цьому ринку. Це перша криптовалюта, представлена публічно, вона має найрозвиненішу інфраструктуру. Вважається, що саме біткоїн є законодавцем тенденцій у світі криптовалюти

Фото: wsj.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-