На конфіскованій яхті путінського олігарха знайшли рідкісне яйце Фаберже

На конфіскованій яхті путінського олігарха знайшли рідкісне яйце Фаберже

Укрінформ
Співробітники правоохоронних органів США знайшли на конфіскованій яхті російського олігарха сулеймана керімова на Фіджі рідкісне яйце Фаберже, автентичність якого має встановити експертиза.

Про це повідомила заступник генерального прокурора США Ліза Монако під час форму з питань безпеки в Аспені, повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

«Прикрашене коштовностями яйце – в разі встановлення автентичності – стане одним із небагатьох, що залишилися у світі, і оцінюватиметься в мільйони доларів»,- цитує телеканал заступницю генпрокурора США.

Читайте також: Штати заблокували майно на $1 мільярд, пов’язане з російським олігархом Керімовим

Це стало «однією з найцікавіших» знахідок, які правоохоронці виявили на борту конфіскованої яхти. Яйця Фаберже, які є безцінними предметами колекціонування, виготовлялися Домом Фаберже в Санкт-Петербурзі в період з кінця XIX - початку XX століття.

Як повідомлялося, яхта вартістю $300 мільйонів сулеймана керімова, який потрапив під санкції, була відправлена американськими правоохоронними органами з Фіджі до затоки Сан-Дієго наприкінці минулого місяця, де вона й досі пришвартована.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-