Виробник кави Lavazza припиняє роботу в росії

Виробник кави Lavazza припиняє роботу в росії

Укрінформ
Відомий італійський виробник кави компанія Lavazza ухвалила рішення про припинення роботи на території рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Водночас компанія вирішила тимчасово припинити продажі в Україні.

У Lavazza заявили, що їй доведеться вирішувати «надзвичайно складний і багатий на виклики» 2022 рік через зростання цін на сировину.

«Насамперед зелена кава, а також упаковка, електроенергія, логістика і ризики, пов’язані з драматичною геополітичною ситуацією», – наголосив виконавчий директор Антоніо Баравалле.

Зазначається, що підвищення цін було в основному через проблеми глобального ланцюга поставок і збитки, спричинені погодними явищами.

Читайте також: Shell іде з росії і списує до $5 мільярдів

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

російська агресія проти України викликала об’єднану відповідь від країн Заходу, який запровадив жорсткі санкції проти росії, надає суттєву політичну, економічну, фінансову та військову підтримку Україні та приймає на своїй території мільйони українців, котрі рятуються від війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-