Про проблеми будинку, який обвалився у Маямі, було вже давно відомо - CNN

Про проблеми будинку, який обвалився у Маямі, було вже давно відомо - CNN

Укрінформ
Інженери ще три роки тому попереджали про структурні проблеми із 12-поверховим житловим будинком, що обвалився у четвер в окрузі Маямі-Дейд на півдні американського штату Флорида.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це пише CNN.

Зазначається, що в жовтні 2018 року американська інженерна компанія провела інспекцію будівлі та дійшла висновку, що гідроізоляція під басейном та заїздом руйнується та призводить до “серйозних структурних пошкоджень”.

“Дефектна гідроізоляція спричиняє серйозні структурні пошкодження бетонної конструкційної плити під цими зонами. Якщо гідроізоляцію не буде замінено найближчим часом, стан бетону суттєво погіршиться”, - стверджується у документі, розміщеному на вебсторінці міста Серфсайд, де трапився обвал.

Читайте також: У Маямі обвалився 12-поверховий будинок, під завалами шукають людей

Окрім цього у звіті інспекторів вказується на ознаки наявності “втоми матеріалів” у гаражі та зазначається, що повноцінні ремонтні роботи будуть “дуже дорогими та спричинять багато незручностей жителям кондомініуму”.

Водночас у звіті жодним чином не наводиться небезпека ризику обвалу будівлі.

Читайте також: Обвал будинку у Флориді: кількість загиблих продовжує зростати

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок обвалу будівлі загинуло щонайменше п’ятеро осіб, ще 156 осіб вважаються зниклими безвісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-