Асоціація юристів у США закликає позбавити Джуліані ліцензії

Асоціація юристів у США закликає позбавити Джуліані ліцензії

Укрінформ
Група американських юристів подала скаргу до суду в штаті Нью-Йорк із вимогою позбавити адвоката колишнього президента США Дональда Трампа Рудольфа Джуліані ліцензії на адвокатську роботу в зв'язку з неетичною поведінкою.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Associated Press.

Зазначається, що більш як сорок фахівців, серед яких колишні судді та федеральні повірені, на 18 сторінках колективного позову закликали суд до розслідування непрофесійної роботи Джуліані та призупинення дії його юридичної ліцензії за просування помилкових звинувачень колишнього президента Дональда Трампа щодо виборів 2020 року.

Читайте також: Джуліані знову захищатиме Трампа у справі про імпічмент

«Джуліані очолив загальнонаціональну громадську кампанію, покликану переконати громадськість і суди в масовому підтасовуванні результатів голосування і вкрадених президентських виборах», - йдеться у скарзі.

Читайте також: Директор популярної у прихильників Трампа соцмережі втік з дому після погроз

Як повідомляється, юристи закликали вищі чини прокоментувати ситуацію. Відповідно, таке розслідування стане першим кроком у процесі, який може призвести до позбавлення особистого адвоката експрезидента права на роботу.

Читайте також: Трамп відмовився платити Джуліані $20 тисяч на день – WP

Як повідомляв Укрінформ, раніше голова Юридичного комітету в Сенаті штату Нью-Йорк Бред Хойльман заявляв про намір подати скаргу до суду з вимогою офіційного позбавлення Джуліані адвокатського статусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-