Держдеп заперечує провал переговорів із КНДР

Держдеп заперечує провал переговорів із КНДР

Укрінформ
У США вважають, що заяви Північної Кореї про провал двосторонніх переговорів у Швеції не відповідають результатами дискусії.

Про це повідомляється на сайті Держдепартаменту США.

"Перші коментарі делегації КНДР не відображають зміст або дух сьогоднішньої дискусії тривалістю вісім з половиною годин", - йдеться в заяві.

За словами представника Держдепартаменту Моргана Ортагуса, США "принесли креативні ідеї і провели хороші обговорення зі своїми колегами з КНДР" під час двосторонньої зустрічі у Швеції.

Як наголошується в заяві, делегація США провела попередній перегляд ряду нових ініціатив, які дозволять домогтися прогресу в кожному з чотирьох пунктів сінгапурського спільної заяви".

За словами представника переговорної групи від КНДР Кіма Мьонга Гіла, діалог не виправдав очікувань Північної Кореї і США "прийшли на переговори з порожніми руками".

Читайте також: Північна Корея та США провалили переговори щодо ядерного роззброєння

Двосторонні переговори делегації КНДР на чолі з послом з особливих доручень МЗС Кім Мен Гілем і делегації США на чолі зі спецпредставником з питань КНДР Стівеном Біганом проходили у шведському місті Лідінгьо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-