Байден назвав обставину, за якої підтримає імпічмент Трампа

Байден назвав обставину, за якої підтримає імпічмент Трампа

Укрінформ
Джо Байден підтримає імпічмент президента США, якщо Білий дім відмовиться співпрацювати з Конгресом у розслідуванні обставин телефонної розмови Дональда Трампа  з Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє The Hill.

"Колишній віцепрезидент Джо Байден підтримає імпічмент президента Трампа, якщо Білий дім не співпрацюватиме щодо розслідування Конгресом скарги співробітника розвідки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше Байден утримувався від закликів до імпічменту Трампа.

Президент США визнав, що він порушував тему звинувачень у корупції проти Байдена під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським. Водночас Трамп указав, що гроші на військову допомогу Україні були розморожені - і це є доказом того, що така фінансова підтримка не пов'язана з його проханням розслідувати діяльність Байдена.

Читайте також: Трамп запевняє, що у розмові із Зеленським не було жодної "послуги за послугу"

Як повідомляв Укрінформ, скандал у США зчинився, коли співробітник розвідки, котрий опрацьовував телефонну розмову Дональда Трампа з "іноземним лідером" (яким американські ЗМІ вважають Володимира Зеленського), подав скаргу своєму керівництву. Його непокоїли окремі висловлювання господаря Білого дому, що можуть тлумачитися як тиск на українську сторону з метою примусити відкрити розслідування проти родини Джо Байдена, який є головним конкурентом Трампа на виборах президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-