У Гонконзі побили опозиційного політика

У Гонконзі побили опозиційного політика

Укрінформ
У Гонконзі у вівторок, 24 вересня, невідомі вчинили напад на місцевого політика, який підтримує масові антиурядові протести.

Про це повідомляє South China Morning Post

«Троє невідомих у Гонконзі у вівторок побили члена Законодавчої ради від опозиційної Демократичної партії Роя Квона, який відомий своєю підтримкою антиурядових протестів», - йдеться в повідомленні.

Напад на політика стався, коли той йшов до паркінгу в одному зі спальних районів Гонконгу, де він проживає. При цьому один із нападників зняв побиття Роя Квона на камеру.

Далі політичний активіст був госпіталізований з травмами на обличчі, шиї і кінцівках, зараз він знаходиться у свідомості. Демократична партія засудила інцидент, назвавши його «організованою атакою з метою змусити замовкнути людей, які підтримують антиурядові протести».

Читайте також: У Гонконгу протестувальники зводять барикади, поліція застосувала сльозогінний газ

Як відомо, Квон неодноразово був на мітингах, які тривають у Гонконзі три з половиною місяці. Багато їхніх учасників висловлюють готовність продовжувати протестні акції, попри рішення глави місцевої адміністрації Керрі Лам виконати одну з п’яти вимог демонстрантів з відкликання законопроєкту про екстрадицію, що дозволяє видавати правопорушників материковому Китаю.

 Photo: Sam Tsang

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-