Під час обвалу будинку в Празі травмувалися троє українців

Під час обвалу будинку в Празі травмувалися троє українців

Укрінформ
Серед потерпілих від обвалу будинку в Празі 17 липня є троє українців, двоє з них наразі перебувають в лікарні, у одного стан тяжкий.

Про це повідомляє консульство України в Празі на своїй сторінці у Facebook.

"Під час ремонтних робіт в колишній школі на Мікуландській вулиці в центрі Праги стався обвал частини будинку. Під завалами опинилося 3 українських громадян, їх відразу ж госпіталізували. Двоє українців досі перебувають в лікарні, один в тяжкому стані у штучній комі, стан іншого – задовільний", - йдеться в повідомленні.

Як розповів кореспонденту Радіо Свобода перший секретар посольства України в Чеській Республіці з консульських питань Валерій Борисов, він відвідав постраждалих в лікарні, дипломати підтримують контакти з їх родинами.

Працівники консульства планують ближчим часом зустрітися з представниками чеської будівельної фірми «Metrostav», на об’єкті якої сталась аварія.

Читайте також: У центрі Праги обвалюється будівля школи, у постраждалих - тяжкі травми

Фірма «Metrostav» на запит Радіо Свобода щодо умов працевлаштування трьох робітників, які зазнали поранень і стану їхнього здоров’я у відповідності до чинного законодавства про захист особистих даних відповіді не надала.

Як повідомляв Укрінформ, у центрі Праги обвалилася частина будівлі школи, в якій проходила реконструкція. Обвалилися два поверхи будівлі, рятувальники витягнули трьох робітників, які отримали важкі травми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-