Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Проект «Я Україна. Я люблю свободу»: несемо українськість до Євросоюзу

Проект «Я Україна. Я люблю свободу»: несемо українськість до Євросоюзу

Укрінформ
I AM UKRAINE. I LOVE FREEDOM. Наймасштабніша адвокаційна кампанія на користь України за кордоном

З 12 по 21 травня вулиці восьми країн Європи –  Польщі, Бельгії, Німеччини, Франції, Чехії та Австрії, Італії та Швейцарії, аудиторії кращих місцевих університетів, підприємства, кабінети тамтешньої національної та місцевої влади, зали парламентів, місця збору української громади тощо наповнюватиме енергія, допитливість та жага до пізнання молодих українців. Це Українська академія лідерства здійснює експедицію до країн ЄС, наймасштабнішу адвокаційну кампанію на користь України за кордоном.

Як народ ми мусимо усвідомити себе невід‘ємною частиною світу, його суб'єктом. Ми віримо, що нам є чому навчатися і чим ділитися. Саме тому:

- ми щодня контактуємо з сотнями місцевих жителів країн ЄС, аби вивчати історію становлення їхніх країн, об'єднаної Європи, спостерігаємо за організацією життя їхніх суспільств;

- проводимо щодня внутрішні рефлексії, щоб фіксувати та потрібні нам рішення привезти додому.

Протягом 10 днів ми також несемо українськість у ті країни, які відвідаємо з гаслом експедиції "I AM UKRAINE. I LOVE FREEDOM" –  нехай світ знає, що в Україні росте покоління, яке не лише мріє, думає, а й творить, бореться за вільну та квітучу Україну.

Ми щиро дякуємо кожному, хто щедро спричинився та долучається, щоб ця експедиція відбулася! Цього року донорами нашої експедиції стала низка українських підприємців. На безповоротних засадах вони виділили нам досить великі суми для того, щоб подорож відбулася. Для нас це ознака того, що український бізнес починає бачити партнера в Українській академії лідерства.

Якщо ми разом зможемо покращити сьогодення, то й те, що відбудеться потім, буде кращим. А що ж може бути кращим сьогодні за корисний досвід пізнання???

На фото: 240 студентів та команда Української академії лідерства разом із Дональдом Туском, головою Council of the European Union. Брюссель, 15.05.2018.

Далі буде.

Роман Тичківський
FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-