ФБР навідалося з обшуком до особистого адвоката Трампа

ФБР навідалося з обшуком до особистого адвоката Трампа

Укрінформ
Федеральне бюро розслідувань провело обшук в офісі особистого адвоката Дональда Трампа Майкла Коена, вилучивши документацію, пов'язану зі скандалом навколо зв'язків Трампа з порноактрисою.

Про це повідомило в понеділок американське центральне видання The Hill.

"ФБР в понеділок навідалося в офіс особистого адвоката президента Трампа, Майкла Коена, та вилучила електронні листи, податкові документи та записи, пов'язані з його перерахуванням грошей зірці фільмів для дорослих Стормі Деніелс", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Трамп почав підготовку до можливого допиту у Мюллера - CNN

Адвокат Коена, Стівен Райан, заявив згодом, що представники відділення ФБР у Манхеттені прийшли з ордером на обшук після отримання документів з офісу спеціального прокурора Роберта Мюллера, який проводить розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в США. Райан назвав пошук "абсолютно недоречним і непотрібним".

Читайте також: Секс-скандал з Трампом: порноактрисі заплатили $130 тисяч за мовчання - ЗМІ

Серед вилучених в офісі Коена документів були також ділові записи та листування між Коеном і Трампом, пише видання.

Майкл Коен опинився у фокусі уваги в США після підтвердження того факту, що намагався домовитись з порноактрисою Стормі Деніелс про мовчання з її боку про зв'язок з Дональдом Трампом. За це він заплатив їй 130 тис. доларів безпосередньо перед президентськими виборами в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-