Мадонна, Боно й Кіра Найтлі теж потрапили до

Мадонна, Боно й Кіра Найтлі теж потрапили до "Райських паперів"

Укрінформ
Відомі зірки шоу-бізнеса та кіноіндустрії потрапили до матеріалів глобального журналістського розслідування "Райські папери", яке встановило зв'язки відомих людей та компаній з офшорними рахунками.

На це звернуло увагу американське видання Daily News.

"Не лише політики, а й відомі зірки названі у витоках "Райських паперів" – Боно, Мадонна та акторка Кіра Найтлі", - зазначається в матеріалі.

Зокрема, відомо, що супер поп-зірка Мадонна вклала акції в медичний центр. Фронтмен групи U2 Боно, справжнє ім'я якого Пол Х'юсон, виявився співвласником торговельного центру у невеликому містечку Утена (Литва) після інвестування в компанію "Nude Estates", розташовану на Мальті. Голлівудська зірка Кіра Найтлі вклала інвестиції в компанію нерухомості.

Читайте також: "Райські папери" викрили офшорні зв'язки 13 "друзів Трампа"

Як повідомляв Укрінформ, у неділю Міжнародний консорціум журналістських розслідувань виклав у мережу результати вивчення 13,4 млн документів, які, зокрема, містять компромат на посадовців найвищого рівня в усьому світі. Серед паперів найбільше інформації отримано з архіву юридичної компанії Appleby, офіс якої знаходиться на Бермудських островах і яка вважається авторитетним реєстратором офшорних кампаній та достеменно перевіряє своїх клієнтів, обслуговуючи представників політичної та фінансової еліти з усього світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-