Російський пропагандист Соловйов прописаний на

Російський пропагандист Соловйов прописаний на "загниваючому Заході"

Фото, відео
Укрінформ
У прокремлівського пропагандиста Володимира Соловйова стан становить 1 млрд рублів, включаючи віллу в Італії, а також резидентство в цій країні.

Про це йдеться у розслідуванні російського "Фонду боротьби з корупцією", опублікованому на сайті засновника ФБК Олексія Навального.

"Один із самих брехливих і нахабних пропагандистів. Він бреше прямо навіть з якоюсь миттєвістю, взагалі не соромлячись змінювати свою позицію на 180°, ніби так і треба. Людина він у сутності бездарна і проходив по розряду провідних третього сорту в ті часи, коли на ТБ була конкуренція. Натомість у часи цензури він розцвів. І дуже розбагатів. Ми оцінюємо мінімальний розмір стану Соловйова у мільярд рублів", - написав засновник ФБК Навальний.

Він зазначив, що це "тільки те, що він ніяк не може приховати, і підтверджується документально": "Думаю, що якщо додати сюди гроші на російських і зарубіжних рахунках, а також готівку в валізі під ліжком, то цифру треба буде подвоїти".

Перший істотний об'єкт нерухомості (елітний будинок у столиці РФ) був проданий Соловйову мерією Москви за ціною 2,5 млн руб. "При тому, що мінімальна ринкова ціна таких апартаментів в рік покупки - 13 млн. Історія досить відома, я сам про неї багато писав", - зазначив Навальний.

Далі "телеведучий" купив ще дві квартири у цьому будинку, збільшивши площу свого елітного майна до 450 м. кв "Сьогоднішня ціна цієї нерухомості 250 мільйонів рублів", - наголошується в розслідуванні.

Також Соловйов має дачу під Передєлкіно площею 1046 кв м. "І коштує пристойно. Землі теж пристойно - 60 соток. За аналогією з подібними будинками поруч - близько 400 мільйонів рублів", - написав Навальний.

Крім того, відомий своїми нападками на Захід і Європу російський ведучий має віллу в Італії на озері Комо. Спочатку вілла була оформлена на американську фірму "завзятого патріота", але потім він переоформив її на себе, зазначив Навальний.

Читайте також: Навальний показав секретну дачу Путіна

Також ФБК опублікував документ з італійською пропискою Соловйова. "Посвідчення резидента Італії, виданий місцевим муніципалітетом. Поки вся країна, відкривши рот, дивиться шоу Соловйова, де він у чорному мундирі криє загниваючий захід і облизує Путіна, наш герой тихо так - бочком, бочком - оформив резидентство в Італії. Це не громадянство і не посвідку на проживання, але юридично висловлене: хлопці, я тут живу, у вас на Комо. Тут моє постійне місце проживання", - підкреслив Навальний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-