Штати готові забезпечувати будь-яку допомогу для відбудови України – Білий дім

Штати готові забезпечувати будь-яку допомогу для відбудови України – Білий дім

Укрінформ
Адміністрація США готова забезпечувати будь-яку можливу економічну й гуманітарну допомогу Україні, щоби підтримати не лише протистояння українського народу російській агресії, але також відбудову держави після бойових дій.

Про це заявила в п’ятницю під час спілкування з журналістами на борту президентського літака речниця Білого дому Джен Псакі, повідомляє Укрінформ.

«Ми дуже відкриті до всього, що може допомогти українцям відбудувати їхню країну й, очевидно, протистояти російському вторгненню. І ми знаємо, що гуманітарна й економічна допомога, яка, авжеж, може мати багато форм, є життєво важливою для них і для їхнього успіху»,- зауважила представниця адміністрації.

Читайте також: Байден хоче відвідати Україну, однак поки плани візиту не опрацьовуються - Білий дім

У відповідь на запитання, чи розглядається у цьому зв’язку можливість списання частини зовнішнього боргу України, Псакі зазначила, що має перевірити, яку конкретно точку зору має адміністрація США в цьому питанні.

Читайте також: Пентагон веде переговори про закупівлю нових систем озброєнь для України

Як повідомляв Укрінформ, президент США у п’ятницю оголосив про виділення чергового пакета підтримки України у сфері безпеки й оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-